Φλόριντα: Πέθαναν από ασφυξία 4χρονα δίδυμα – Αποκοιμήθηκαν σε ξύλινο μπαούλο

Φλόριντα: Πέθαναν από ασφυξία 4χρονα δίδυμα - Αποκοιμήθηκαν σε ξύλινο μπαούλο

Τραγικό τέλος βρήκαν δύο τετράχρονα δίδυμα αδέλφια στην πολιτεία της Φλόριντα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα δύο αγγελάκια βρέθηκαν αγκαλιασμένα μέσα σε έναν μεγάλο ξύλινο θήκη, στον οποίο αποθήκευαν τα παιχνίδια τους. Ο θάνατός τους από ασφυξία επιβεβαιώθηκε από τη μητέρα τους μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, όπου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και περιγράφει τα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτήν την τραγωδία.

“Δεν μπορεί να κατανοήσει κανείς τον πόνο που νιώθουμε όταν χάνουμε τα δύο πολύτιμα παιδιά μας ταυτόχρονα, και ακόμα περισσότερο με έναν τόσο αδιανόητο τρόπο. Πρέπει, ωστόσο, να πιστεύω ότι η μοίρα επέλεξε αυτό τον τρόπο ίσως για να τους προστατέψει από μελλοντικές συμφορές, ή ίσως επειδή οι ψυχές τους ήταν απλά πολύ καθαρές για αυτόν τον κόσμο”, έγραψε η ανυπόμονη μητέρα.

Το περιστατικό αυτό έγινε όταν η ίδια εργαζόταν την Παρασκευή το βράδυ, ενώ ο σύζυγός της, Ντον Σταρ, είχε φροντίσει να βάλει τα δίδυμα, την Ορόρα και τον Κέλαν, καθώς και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια, για ύπνο. Ο πατέρας εργαζόταν την ημέρα, ενώ η μητέρα τα νύχτα για να διασφαλίσουν την οικονομική ευημερία της οικογένειας της και για να υπάρχει πάντα η παρουσία ενός γονέα στο σπίτι για τα τέσσερα παιδιά τους.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, τα δίδυμα αγγελάκια ξύπνησαν και αποφάσισαν να παίξουν με τα παιχνίδια τους, κάτι που συνήθιζαν να κάνουν τα τελευταία μήνες. Όπως περιγράφει η μητέρα στην ανάρτησή της, συχνά τα έβρισκε κοιμισμένα σε παράξενα σημεία του σπιτιού το πρωί, με τα παιχνίδια τους διάσπαρτα γύρω τους.

Όταν η Μάγιερς ξύπνησε το πρωί και αντιλήφθηκε ότι τα κρεβατάκια των παιδιών ήταν κενά, πανικοβλήθηκε. Η οικογένεια άρχισε απεγνωσμένες προσπάθειες να εντοπίσει τα δύο αδέλφια, φωνάζοντας τα ονόματά τους σε όλο το σπίτι. Τελικά, ένα από τα μεγαλύτερα αδέλφια τους ανοίγει το μπαούλο και ανακαλύπτει τα παιδιά. Αρχικά, το αγόρι νόμιζε ότι τα μικρά αδέλφια απλά κοιμόντουσαν και φώναξε χαρούμενα τη μαμά του. Ωστόσο, όταν η γυναίκα είδε την κατάσταση, κατάλαβε τη φοβερή αλήθεια και ότι ήταν πλέον πολύ αργά.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο προσπάθησαν με απεγνωσμένες προσπάθειες να επαναφέρουν στη ζωή τα δύο αδέλφια, ωστόσο, δυστυχώς, η προσπάθεια απέβη άκαρπη. Το τοπικό γραφείο του Σερίφη της πόλης Τσάκσονβιλ εξέδωσε μια απλή ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό, προκειμένου να διασφαλίσει την ιδιωτικότητα της οικογένειας σε αυτήν την δύσκολη στιγμή.

Exit mobile version