Κτηνωδία στο λιμάνι Πειραιά: Πέταξαν 36χρονο από το πλοίο (Blue Horizon) στη θάλασσα και συνέχισαν το ταξίδι – Νεκρός ο 36χρονος

Κτηνωδία στο λιμάνι Πειραιά: Πέταξαν 36χρονο από το πλοίο (Blue Horizon) στη θάλασσα και συνέχισαν το ταξίδι - Νεκρός ο 36χρονος

Ένα σοκαριστικό γεγονός συνέβη στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης, 5 Σεπτεμβρίου, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon έσπρωξαν και πέταξαν έξω από το πλοίο έναν 36χρονο επιβάτη. Ο άτυχος άντρας προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο πλοίο, αλλά η απάνθρωπη αντίδραση του πληρώματος είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ο 36χρονος επιβάτης προσπάθησε να ανέβει στον καταπέλτη του πλοίου, ο οποίος δεν είχε ακόμη ανασηκωθεί, αλλά τα μέλη του πληρώματος τον απώθησαν με επιμονή στο νερό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Αργότερα, το πλοίο εξέδωσε μια εξοργιστική ανακοίνωση, στην οποία αποποιείται κάθε ευθύνη και αποχωρεί από το λιμάνι του Πειραιά. “Ενημερώνουμε τους αξιότιμους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε ένα περιστατικό που συνέβη στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτό το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση”, ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

Στη συνέχεια, εκδόθηκε εντολή να επιστρέψει το πλοίο στον Πειραιά, και οι αρχές συνέλαβαν τον καπετάνιο και τρεις ακόμη μέλη του πληρώματος για το συμβάν. Μετά από αρκετές ώρες αντικαταστάθηκε το πλήρωμα, το πλοίο ξεκίνησε πάλι το ταξίδι του προς την Κρήτη, μετά από τις καταθέσεις των επιβατών.

Αυτό το ανεξήγητο τραγικό γεγονός έρχεται να ανατρέψει τις πρώτες πληροφορίες που έλεγαν ότι ο 36χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί στο πλοίο και δεν κατάφερε να φτάσει στον καταπέλτη. Βίντεο που κυκλοφόρησαν αποδεικνύουν ότι τον έριξαν στη θάλασσα.

Επιπλέον, επιβάτες από ένα δίπλα ελλιμενισμένο πλοίο που παρακολούθησαν το συμβάν κάλεσαν το λιμενικό σώμα για να αναφέρουν το περιστατικό, καθώς ο 36χρονος βρισκόταν στο νερό για περίπου 30 έως 40 λεπτά.

Είναι ακόμη πιο ανησυχητικό το γεγονός ότι το πλήρωμα προσπάθησε να αποκρύψει το συμβάν και να αποφύγει την ευθύνη για τον τραγικό θάνατο του 36χρονου επιβάτη. Παρόλα αυτά, δεν έχουν διασαφηνιστεί περισσότερες λεπτομέρειες για τον 36χρονο αυτόν, που προκαλεί συζητήσεις στα social media για το πώς είναι δυνατόν να συνέβη αυτή η αποτρόπαια πράξη με αφορμή ένα εισιτήριο. Όπως γνωρίζουν όσοι έχουν ταξιδέψει με πλοία, το εισιτήριο για επιβάτη ή αυτοκίνητο μπορεί να εκδοθεί και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μέσα από το λογιστήριο του πλοίου.

Exit mobile version