«Super Star»: Αίσιο τέλος για τους 384 επιβάτες του

«Super Star»: Αίσιο τέλος για τους 384 επιβάτες του

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το δύσκολο ταξίδι των 384 επιβατών του πλοίου “Super Star”, το οποίο αναχώρησε από τη Σκιάθο προς τον Βόλο την περασμένη Τρίτη αργά το απόγευμα, αλλά αντιμετώπισε μηχανική βλάβη σχεδόν αμέσως μετά την αναχώρηση.

Το πλοίο, που είχε μειωμένη ταχύτητα λόγω της βλάβης και αντιμετώπιζε ισχυρούς ανέμους στην περιοχή (7 Μποφόρ), έφτασε ασφαλώς στο αγκυροβόλιο του λιμανιού του Βόλου αργά το βράδυ της Τρίτης. Ωστόσο, η αστυνομία και η λιμενική αρχή αποφάσισαν να μην επιτρέψουν την είσοδο του πλοίου στο λιμάνι και την αποβίβαση των επιβατών, καθώς κυριαρχούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην περιοχή.

Οι επιβάτες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, καθώς τόσο οι αρχές όσο και οι αρμόδιοι για την ναυσιπλοΐα γνώριζαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Καταγγέλλουν το γεγονός ότι το πλοίο αποχώρησε από τη Σκιάθο παρά τα προβλήματα, αλλά και το γεγονός ότι δεν κατευθύνθηκε προς κοντινότερο ασφαλές λιμάνι για την αποβίβαση των επιβατών. Η αποβίβαση πραγματοποιήθηκε τελικά με ασφάλεια στο λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου το απόγευμα της Τετάρτης, περίπου 24 ώρες αργότερα.

Exit mobile version