Απίστευτο! Δεν πέτυχε η ευθανασία και τη σκότωσαν με μαξιλάρι!

Απίστευτο! Δεν πέτυχε η ευθανασία και τη σκότωσαν με μαξιλάρι!

Η ευθανασία της Alexina, μιας 36χρονης γυναίκας από το Βέλγιο, δεν πραγματοποιήθηκε όπως είχε προγραμματιστεί. Σύμφωνα με τον βελγικό Τύπο, η νάρκωση δεν προχώρησε κανονικά εξαιτίας της έλλειψης αρκετής ποσότητας φαρμάκων από τον οικογενειακό γιατρό. Έτσι, οι φροντιστές χρησιμοποίησαν ένα μαξιλάρι για να την πνίξουν.

Τον Δεκέμβριο του 2021, η Alexina είχε διαγνωσθεί ότι πάσχει από μια ανίατη μορφή καρκίνου και της είχε δοθεί ένας περίπου χρόνος ζωής. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε σημαντικά τον Μάρτιο του 2022.

Στις 29 Μαρτίου, αποφασίστηκε να τερματιστεί η ζωή της ώστε να γλιτώσει από τους πόνους. Ωστόσο, η διαδικασία ευθανασίας δεν εξελίχθηκε όπως είχε προγραμματιστεί, και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Τύπος, το προσωπικό φροντίδας χρησιμοποίησε το μαξιλάρι για να την πνίξει.

Ο εισαγγελέας ενημερώθηκε για αυτά τα γεγονότα πριν από την κηδεία, και σύμφωνα με ιατροδικαστή, η Alexina είχε σημάδια ασφυξίας. Ο σύντροφός της Alexina και η κόρη της έχουν υποβάλει αστική αγωγή εναντίον του οικογενειακού γιατρού και των δύο νοσηλευτών.

Exit mobile version