ΗΠΑ: Υιοθετημένος Ουκρανός έσφαξε τους Αμερικανούς γονείς του

ΗΠΑ: Υιοθετημένος Ουκρανός έσφαξε τους Αμερικανούς γονείς του

Ένα τρομερό έγκλημα συγκλονίζει την πολιτεία της Φλόριντα στις Ηνωμένες Πολιτείες, με λεπτομέρειες που προκαλούν ανατριχίλα.

Ένας 21χρονος Ουκρανός κατηγορείται για την απάνθρωπη δολοφονία ενός ζευγαριού Αμερικανών που τον είχε υιοθετήσει, σώζοντάς τον από το ορφανοτροφείο πριν από επτά χρόνια.

Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία έλαβε κλήση για ένα οικογενειακό επεισόδιο και αντίκρισε το ζευγάρι σε μια λίμνη αίματος.

Ο ύποπτος, που είχε χάσει τη βιολογική του μητέρα σε νεαρή ηλικία και είχε εγκαταλειφθεί από τον αλκοολικό πατέρα του, κατάφερε να δραπετεύσει από το σημείο του εγκλήματος, χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο που του είχαν παραχωρήσει οι θετοί γονείς του, και να κρυφτεί στα δάση.

Η αναζήτησή του κράτησε περίπου οκτώ ώρες μέχρι τη σύλληψή του.

Το ζευγάρι των Αμερικανών, που είχε ενεργή συμμετοχή σε αρκετές χριστιανικές αποστολές στην Ουκρανία, δεν είχε την δυνατότητα να αποκτήσει παιδιά. Αποφάσισαν, ωστόσο, να υιοθετήσουν τον 14χρονο νέο, παρά το δύσκολο παρελθόν του.

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπιζε το ζευγάρι στην προσπάθειά του να ενσωματώσει τον νεαρό στη νέα του οικογένεια και παρά τα συχνά προβλήματα που είχε στο σχολείο, προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν να προοδεύσει.

Η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει την κίνητρο για το φρικτό έγκλημα, αλλά οι ενδείξεις από τον τόπο του εγκλήματος, όπου εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες αίματος σε όλο το σπίτι, υποδηλώνουν μια εκτεταμένη και βίαιη επίθεση.

Exit mobile version