Εξαφάνιση 16χρονου στην Αθήνα

Εξαφάνιση 16χρονου στην Αθήνα

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 6ης Σεπτεμβρίου 2023, φέρεται ότι εξαφανίστηκε από ένα κέντρο προστασίας ανηλίκων στην περιοχή της Αθήνας, ο 16χρονος Θωμάς Τ.

Ο οργανισμός «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του στις 8 Σεπτεμβρίου 2023, και χθες, 9 Σεπτεμβρίου 2023, αποφάσισε να δημοσιοποιήσει πληροφορίες σχετικά με τον ανήλικο αυτόν, λόγω σοβαρής ανησυχίας για την ασφάλειά του. Ο Θωμάς Τ. έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ το ύψος του ανέρχεται στα 1,65 μέτρα και είναι αδύνατος. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής του.

Οποιοσδήποτε διαθέτει οποιαδήποτε πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που λειτουργεί όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», καθώς και να ενημερώσει τα τοπικά αστυνομικά τμήματα σε όλη τη χώρα.

Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα να αναφερθεί η όποια πληροφορία μέσω της εφαρμογής Missing Alert, όπου παρέχεται συνεχής ενημέρωση σχετικά με τις αναζητήσεις αγνοουμένων.

Exit mobile version