Ιωάννινα: 71χρονος πυροβόλησε και σκότωσε ληστή που εισέβαλε στο σπίτι του

Ιωάννινα: 71χρονος πυροβόλησε και σκότωσε ληστή που εισέβαλε στο σπίτι του

Ένας 35χρονος άνδρας από τα Ιωάννινα σχεδίασε να διαπράξει ληστεία σε έναν 71χρονο ηλικιωμένο που ζούσε μόνος του στο χωριό Χίνκα του Δήμου Ζίτσας. Τελικά, αυτή η ληστεία του κόστισε τη ζωή. Ο δράστης μπήκε στο σπίτι φορώντας κουκούλα και χρησιμοποίησε μια μεταλλική ράβδο για να επιτεθεί στον 71χρονο. Ωστόσο, ο ηλικιωμένος κατάφερε να αντιδράσει, πήρε ένα παλιό πιστόλι που είχε κρυμμένο και πυροβόλησε τον δράστη, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, όπως αναφέρεται στην τοπική ιστοσελίδα epiruspost.gr, ο δράστης μπήκε στο σπίτι του 71χρονου από ένα ανασφάλιστο σημείο, φορώντας κουκούλα και χρησιμοποίησε μια μεταλλική ράβδο για να επιτεθεί στον ηλικιωμένο. Αντιδρώντας, ο ηλικιωμένος πυροβόλησε τον δράστη με ένα περίστροφο που είχε στο σπίτι του, όταν ο δράστης προσπάθησε να τυν επιτεθεί με ένα σουγιά που είχε μαζί του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, κατασχέθηκαν τα εξής αντικείμενα:

Ο 35χρονος, μετά τον πυροβολισμό, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Exit mobile version