Γκάφα της αστυνομίας στην Αγγλία: Έκανε «Ντου» σε μάθημα γιόγκα – Νόμιζαν ότι έγινε μαζική δολοφονία

Γκάφα της αστυνομίας στην Αγγλία: Έκανε «Ντου» σε μάθημα γιόγκα – Νόμιζαν ότι έγινε μαζική δολοφονία

Στη βορειοανατολική Αγγλία, ένα μάθημα γιόγκα στο Παρατηρητήριο της Βόρειας Θάλασσας άφησε αξέχαστες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες, καθώς κατά τη διάρκεια του μαθήματος εισέβαλε η αστυνομία. Οι αρχές είχαν ειδοποιηθεί από κάποιον που νόμιζε πως είδε πτώματα στο έδαφος.

Το μάθημα γιόγκα γινόταν στο καφέ Seascape Cafe, που βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Σεντ Λέοναρντς στη βορειοανατολική Αγγλία, σε ένα μέρος γαλήνιο με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και έσπευσε στο σημείο με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ωστόσο, σύμφωνα με το καφέ, οι προσκεκλημένοι απλώς συμμετείχαν σε ένα μάθημα γιόγκα για διαλογισμό.

Στη σελίδα του στο Facebook, το Seascape Cafe ανέφερε: «Αν ακούσατε στις 21:30 χθες το βράδυ σειρήνες της αστυνομίας στο παρεκκλήσι του Σεντ Λέοναρντς, μην ανησυχείτε. Ήταν στην πραγματικότητα ένα μάθημα γιόγκα για διαλογισμό».

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι έλαβε τηλεφωνική κλήση λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ, και εξέτασε το γεγονός σοβαρά. Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε, τελικά όλοι οι συμμετέχοντες στο μάθημα γιόγκα βρίσκονται ασφαλείς και καλά στην υγεία τους.

Exit mobile version