Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Την Κυριακή (10/09), η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, επισκέφτηκε τις περιοχές της Θεσσαλίας που πλήγηκαν από την κακοκαιρία.

Συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκο, η κ. Σακελλαροπούλου επισκέφτηκε αρχικά το Γηροκομείο Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, όπου φιλοξενούνται πλημμυροπαθείς. Στη συνέχεια, στο Δημαρχείο του Βόλου, η πρόεδρος ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Αχιλλέα Μπέο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και η ευρύτερη περιοχή.

Η κ. Σακελλαροπούλου εξέφρασε τη βαθιά της οδύνη για τις απώλειες από τις πλημύρες και τη συμπαράστασή της στις οικογένειες των θυμάτων και των πληγέντων. Επίσης, επεσήμανε την επείγουσα ανάγκη επικέντρωσης των δυνάμεων του κράτους για την ασφάλεια όλων και την άμεση ανακούφιση των πληγών, προκειμένου η περιοχή της Θεσσαλίας και οι κάτοικοί της να ανακάμψουν το συντομότερο δυνατό.

Τέλος, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το προσωπικό του κρατικού μηχανισμού, τους εθελοντές και όλους όσοι συμμετέχουν στην αντιμετώπιση της κρίσης και βοηθούν τους πληγέντες κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων ωρών.

Exit mobile version