Λευτέρης Πετρούνιας: Αποσύρθηκε από τον τελικό στο Σομπατέλι

Λευτέρης Πετρούνιας: Αποσύρθηκε από τον τελικό στο Σομπατέλι

Ο Λευτέρης Πετρούνιας αποφάσισε να μη συμμετάσχει στον τελικό αγώνα των κρίκων στο Τσάλεντζερ του Σομπατέλι της Ουγγαρίας και ανέφερε τους λόγους της απόφασής του μέσω μιας ανάρτησης. Ο Πετρούνιας επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και πέτυχε εντυπωσιακή εμφάνιση στον προκριματικό αγώνα του Σομπατέλι, κατακτώντας την πρώτη θέση με εντυπωσιακή βαθμολογία 15,300.

Ο λόγος που αποφάσισε να μη συμμετάσχει στον τελικό δεν είναι άλλος από την ανησυχία για την προετοιμασία του για τον προολυμπιακό αγώνα που ακολουθεί σε δύο εβδομάδες. Με αυτή την απόφαση, αποχαιρέτησε το πιθανό χρυσό μετάλλιο, έχοντας παράλληλα την προσοχή του στις τραγικές πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Η χθεσινή μου απόδοση στον προκριματικό του Σομπατέλι ήταν ακριβώς όπως το είχαμε σχεδιάσει, τόσο στην εκτέλεση όσο και στην βαθμολογία.

Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ πριν το κρίσιμο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πρόκρισης σε Ολυμπιακούς Αγώνες που είναι σε 2 εβδομάδες.

Θα αποσύρω την συμμετοχή από έναν ομολογουμένως εύκολο τελικό καθώς δεν θέλω να ρισκάρω και να πιέσω το σώμα μου σε δυο συνεχόμενες μέρες αγώνα.

Το μυαλό μου είναι στις οικογένειες που θρηνούν, στις ατέλειωτες καταστροφές που έχει υποστεί η χώρα και στους ανθρώπους που μένουν πίσω και πρέπει να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή. Καλό κουράγιο, εύχομαι γρήγορα να βρείτε δύναμη και να χαμογελάσετε ξανά».

Exit mobile version