Σοβαρό τροχαίο στην εθνική στους Ευζώνους: Λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο ΙΧ – Τρεις νεκροί, 49 τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στην εθνική στους Ευζώνους: Λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο ΙΧ - Τέσσερις νεκροί, 49 τραυματίες

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί στον 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Ευζώνων, κοντά στο χωριό Άσπρος στον δήμο Παιονίας στο Κιλκίς. Σύμφωνα με την αστυνομία, το ατύχημα συνέβη όταν ένα λεωφορείο με σερβικές πινακίδες συγκρούστηκε με δύο άλλα οχήματα.

Ο τραγικός απολογισμός περιλαμβάνει τρεις νεκρούς και 49 τραυματίες, σύμφωνα με πηγές αστυνομίας. Από τα 81 άτομα που επέβαιναν στο λεωφορείο, ανασύρθηκαν 49 τραυματίες, με τουλάχιστον έναν από αυτούς να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, συγκεκριμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, το νοσοκομείο Γουμένισσας και το Νοσοκομείο Κιλκίς, για προληπτικούς λόγους.

Επιπλέον, ένα τρίτο όχημα με σέρβικες πινακίδες εμπλέκεται στο ατύχημα, όπου βρισκόταν μια 38χρονη υπήκοος Σερβίας με ένα 6χρονο παιδί. Ευτυχώς, σε αυτό το όχημα δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, επιβεβαίωσε τον θάνατο τριών ανθρώπων. Τόσο το λεωφορείο όσο και ένα από τα δύο άλλα οχήματα βρέθηκαν να έχουν πέσει σε χαντάκι μετά από μετωπική σύγκρουση. Επτά ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν τους τραυματίες σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Exit mobile version