Αρτέμιδα: Πυροβολισμοί σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών – Έξι νεκροί

Αρτέμιδα: Πυροβολισμοί σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών - Έξι νεκροί

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στην πόλη της Αρτέμιδας, καθώς αναφέρθηκε περιστατικό με πυροβολισμούς, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, τα θύματα ήταν υπήκοοι της Αλβανίας. Το επεισόδιο αυτό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διασαφηνιστεί.

Ο ένας από τους νεκρούς φαίνεται να είναι ο οδηγός, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει από το όχημα και βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου. Οι πέντε άλλοι βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος.

Πιθανώς, η περίπτωση αυτή συνδέεται με υποθέσεις της μαφίας και ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ οι πυροβολισμοί πραγματοποιήθηκαν με 9άρι πιστόλι. Το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν τα θύματα φέρει γερμανικές πινακίδες.

Αστυνομικές δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν γρήγορα στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή. Παράλληλα, πραγματοποιούν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ συγκεντρώνουν μαρτυρίες από τους κατοίκους της περιοχής και εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για να διαλευκάνουν το έγκλημα.

Exit mobile version