Ινδία: Τραγικό δυστύχημα με επτά γυναίκες που σκοτώθηκαν σε απίστευτο τροχαίο

Ινδία: Τραγικό δυστύχημα με επτά γυναίκες που σκοτώθηκαν σε απίστευτο τροχαίο

Σε ένα φοβερό δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κρατίδιο Ταμίλ Ναντού στη νότια Ινδία, επτά γυναίκες βρήκαν τραγικό θάνατο.

Το δυστύχημα συνέβη όταν ένα λεωφορείο που επέστρεφε από μια προσκυνηματική εκδρομή, παρουσίασε πρόβλημα στα λάστιχα στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τις πόλεις Τσενάι και Μπανγκαλόρ. Ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε το όχημα στην άκρη του δρόμου, και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν, πολλοί από τους οποίους κάθισαν στο κράσπεδο, μπροστά στο σταματημένο λεωφορείο

Δυστυχώς, ο οδηγός ενός άλλου φορτηγού δεν πρόλαβε να αντιληφθεί το ακινητοποιημένο λεωφορείο και συγκρούστηκε με το πίσω μέρος του. Το λεωφορείο ανατράπηκε και έπεσε πάνω σε επιβάτες που βρίσκονταν στο κράσπεδο του πεζοδρομίου.

Επιπλέον, δέκα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο στην πόλη Περναμπούτ, συμπεριλαμβανομένου και του οδηγού του φορτηγού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα “The Hindu,” τα φώτα έκτακτης ανάγκης στο ακινητοποιημένο λεωφορείο ήταν ενεργοποιημένα την ώρα του συμβάντος.

Ο πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, εξέφρασε τη θλίψη του για το πολύνεκρο τροχαίο και ανακοίνωσε ότι θα καταβληθούν αποζημιώσεις στους συγγενείς των θυμάτων και τους τραυματίες. Κάθε οικογένεια θύματος θα λάβει 200.000 ρουπίες (περίπου 2.100 ευρώ), ενώ κάθε τραυματίας θα λάβει 50.000 ρουπίες (περίπου 550 ευρώ).

Exit mobile version