Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: Με ξένους διαιτητές τα ντέρμπι του Σαββατοκύριακου

Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου: Με ξένους διαιτητές τα ντέρμπι του Σαββατοκύριακου

Το αίτημα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της Super League για την χρήση ξένων διαιτητών στα επερχόμενα ντέρμπι αντιμετωπίστηκε θετικά από τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν. Ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έδωσε το πράσινο φως για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι της Stoiximan Super League.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σλοβένος δικηγόρος επικοινώνησε με τους αρμόδιους και ενημέρωσε τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον, σε περίπτωση που επαναληφθούν φαινόμενα όπου κινδύνευσαν οι διαιτητές.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, μόλις τώρα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο και τον ενημέρωσε ότι το θέμα των ξένων διαιτητών, με δική του παρέμβαση τακτοποιήθηκε για την ερχόμενη αγωνιστική.

Προειδοποίησε επίσης, ότι είναι τελευταία φορά που γίνεται τέτοια παρέμβαση εκ μέρους τους εάν δεν υπάρξει ασφάλεια για τους διαιτητές που έρχονται στην Ελλάδα».

Exit mobile version