Θεσσαλία: Πεζοναύτης ξαπλώνει στις λάσπες για να μπορέσουν να περάσουν από πάνω του ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς

Θεσσαλία: Πεζοναύτης ξαπλώνει στις λάσπες για να μπορέσουν να περάσουν από πάνω του ηλικιωμένοι πλημμυροπαθείς

Καθημερινά, μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων προβαίνουν σε ηρωικές πράξεις αλληλεγγύης κατά τις διασωστικές επιχειρήσεις στην πλημμυροπαθή Θεσσαλία.

Μία από τις πιο σημαντικές ενδείξεις αλληλεγγύης από τον Ελληνικό Στρατό προς τους πληγέντες από την καταστροφική κακοκαιρία αποκαλύφθηκε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Μέσω ανάρτησής του στο Twitter, ο Στρατηγός Φλώρος κοινοποίησε φωτογραφίες που απεικονίζουν στρατιώτες της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών να απεγκλωβίζουν ηλικιωμένους, εκδηλώνοντας ανθρωπισμό και αφοσίωση. Οι ίδιοι οι στρατιώτες δεν δίστασαν να βουτήξουν στη λάσπη προκειμένου να διασφαλίσουν την ασφαλή εκκένωση των ηλικιωμένων.

Ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ελλάδας για το ανθρωπιστικό τους έργο, καθώς βρίσκονται στο πλευρό της κοινωνίας σε κάθε ανάγκη και περίσταση.

Στην ανάρτησή του, στρατηγός αναφέρει:

«Ένα τεράστιο “Εύγε”, ένα τεράστιο “Ευχαριστώ” και απεριόριστος, βαθύς σεβασμός στον κόπο, στο μόχθο, στον ιδρώτα σας και στην απόλυτη αφοσίωση σας στον Σκοπό….

Συνεχίστε με ΕΜΜΟΝΗ να σώζετε ανθρώπινες ζωές, να απαλύνετε τον ανθρώπινο πόνο και να βοηθάτε τους συνανθρώπους μας!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας ακόμα μια φορά στο πλευρό της κοινωνίας, για όσο χρειάζεται, όπου χρειάζεται και με όλα τα μέσα που διαθέτουν.

Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!
Είμαστε όπου μας χρειάζεται η ΕΛΛΑΔΑ και συνεχίζουμε!!».

Exit mobile version