Ιωάννινα: 20χρονη φοιτήτρια κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο – Είχε εισαχθεί με αμυγδαλίτιδα

Ιωάννινα: 20χρονη φοιτήτρια κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο - Είχε εισαχθεί με αμυγδαλίτιδα

Μία ανείπωτα τραγική κατάληξη είχε μία 20χρονη φοιτήτρια από τη Χίο, που φοιτούσε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, μετά από μια σύντομη περίοδο νοσηλείας.

Η νεαρή γυναίκα εισήχθη στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Νοσοκομείου Ιωαννίνων πριν από περίπου μία εβδομάδα, με την αρχική διάγνωση να είναι αμυγδαλίτιδα.

Όμως, η κατάσταση της νεαρής γυναίκας επιδεινώνονταν συνεχώς, οπότε αποφασίστηκε να γίνει αξονική τομογραφία και να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Χθeς, κατά τη διάρκεια εξετάσεων, η νεαρή κοπέλα υπέστη ανακοπή. Διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου και ανακοινώθηκε το θλιβερό νέο του θανάτου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή κοπέλα δεν είχε ιστορικό υγείας, δεν αντιμετώπιζε χρόνια νόσημα, και δεν είχε διαγνωστεί με καρδιακό πρόβλημα στο παρελθόν.

Αυτό προκαλεί πολλά ερωτηματικά, καθώς η νεαρή κοπέλα που διαγνώσθηκε με αμυγδαλίτιδα, παρέμεινε για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο, με την κατάστασή της να επιδεινώνεται συνεχώς και, τελικά, να χάσει τη ζωή της.

Exit mobile version