Απίστευτο έγκλημα στην Αίγυπτο: Σκότωσε τα δύο παιδιά του γείτονά του γιατί τον ενοχλούσαν που έπαιζαν μπροστά στο σπίτι του

Απίστευτο έγκλημα στην Αίγυπτο: Σκότωσε τα δύο παιδιά του γείτονά του γιατί τον ενοχλούσαν που έπαιζαν μπροστά στο σπίτι του

Η Εισαγγελία στην επαρχία Sharkia, βόρεια του Καΐρου, αποφάσισε να φυλακίσει έναν συνταξιούχο για τη διάπραξη μιας φρικτής δολοφονίας που είχε ως θύματα τα παιδιά του γείτονά του. Ο λόγος για τον 65χρονο Muhammad Saber, ο οποίος σκότωσε τα δύο παιδιά, Ραχίμ (6 ετών) και Ισλάμ (5 ετών), επειδή ενοχλήθηκε από το παιχνίδι τους μπροστά στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Διεύθυνση Ασφαλείας της περιοχής Sharqia, ο πατέρας των παιδιών ανέφερε στον αστυνομικό σταθμό Belbeis ότι τα δύο παιδιά εξαφανίστηκαν αφού βγήκαν να παίξουν μπροστά στο σπίτι.

Ο Muhammad Saber συνελήφθη και παραδέχτηκε ότι είχε προειδοποιήσει τα παιδιά να μην παίζουν κοντά στο σπίτι του, αλλά αυτά αρνήθηκαν. Στη συνέχεια, απήγαγε τα παιδιά, τα έφερε στο σπίτι του και τα κακοποίησε μέχρι θανάτου.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε βοήθεια από τον 33χρονο γιο του, και μαζί πέταξαν τα πτώματα των παιδιών στη Διώρυγα της Ισμαηλίας. Και οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη φυλακή μετά την απόφαση της εισαγγελίας.

Οι αρχές διάσωσης κατάφεραν να ανακαλύψουν τα πτώματα των παιδιών, τα οποία βρίσκονταν σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Exit mobile version