Ο καιρός σήμερα, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Ο καιρός σήμερα, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Το Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να επικρατήσουν λίγες νεφώσεις σε όλη την επικράτεια, με τις πιο πυκνές να εμφανίζονται στις ηπειρωτικές περιοχές. Κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, αναμένεται να προκύψουν λίγοι όμβροι στα ορεινά μέρη της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί, η ορατότητα στο Ιόνιο και τα κεντρικά ηπειρωτικά μέρη θα παραμένει περιορισμένη.

Όσον αφορά τις θερμοκρασίες, αναμένεται να κυμανθούν ως εξής:

Όσον αφορά τους ανέμους στα πελάγη, αναμένεται να πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις, με εντάσεις που θα φτάνουν τα 4 μποφόρ στο Ιόνιο και τα 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στην περιοχή της Αττικής, αναμένεται ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις, με τους άνεμους να πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις, πιο πυκνές μετά το μεσημέρι, με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι αναμένεται να είναι ασθενείς, και κατά τις θερμές ώρες της ημέρας θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version