Μαγνησία: Δύο νεκροί σε δύο νέα εργατικά δυστυχήματα

Μαγνησία: Δύο νεκροί σε δύο νέα εργατικά δυστυχήματα

Στη Μαγνησία σημειώθηκαν δύο σοβαρά εργατικά ατυχήματα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, με δύο νέους ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους.

Στο πρώτο ατύχημα, ένας νεαρός πατέρας δύο ανήλικων παιδιών χάθηκε. Στο δεύτερο, ένας 28χρονος εργάτης τραυματίστηκε θανάσιμα όταν καταπλακώθηκε από μηχανή πίεσης. Παρά την άμεση κινητοποίηση, και οι δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους αμέσως.

Σχετικά με το πρώτο ατύχημα, το θύμα ήταν ένας 38χρονος εργαζόμενος σε ένα καρνάγιο στο Τρίκερι του Βόλου. Κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού μετά από πλημμύρα, το χέρι του παγιδεύτηκε από ένα μηχάνημα, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο άτυχος εργαζόμενος ήταν πατέρας δύο παιδιών ηλικίας 5 και 11 ετών, αλβανικής καταγωγής, και διέμενε με την οικογένειά του στο Τρίκερι.

Λίγο αργότερα, σημειώθηκε το δεύτερο ατύχημα στη Χαλυβουργία του Βόλου, όπου ένας 28χρονος εργάτης τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης μηχανήματος. Οι λεπτομέρειες του ατυχήματος διερευνώνται. Η σορός του εργάτη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, κατοικούσε στο Βελεστίνο, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Exit mobile version