Λιβύη: Στους πέντε έφθασαν οι νεκροί από το τροχαίο της ελληνικής αποστολής

Λιβύη: Στους πέντε έφθασαν οι νεκροί από το τροχαίο της ελληνικής αποστολής

Τραγικό τέλος είχε ένα τροχαίο ατύχημα που εμπλέκονταν μέλη της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Σιδέρη της ΕΡΤ, πλέον υπάρχουν νέες πληροφορίες που αναφέρουν ότι τελικά πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη σύγκρουση μεταξύ του λεωφορείου της ελληνικής αποστολής και ενός φορτηγού στο δρόμο προς τη Ντέρνα.

Χθες το βράδυ, ένα C-130 με 14 Έλληνες που επαναπατρίστηκαν έφτασε στην Ελευσίνα, ενώ ένα μεταφορικό αεροσκάφος C27 μετέφερε τα πέντε πτώματα. Όσον αφορά τους τραυματίες, υπάρχουν ορισμένοι σοβαρά τραυματισμένοι, και όλοι θα μεταφερθούν σε στρατιωτικά νοσοκομεία για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι υπήρξε ένας αγώνας δρόμου για τον άμεσο επαναπατρισμό των μελών της ελληνικής αποστολής, καθώς η κατάσταση ήταν δύσκολη, με τους τραυματίες να είχαν μεταφερθεί σε σε διαφορετικά νοσοκομεία.

Αναμένονται ανακοινώσεις σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών, ενώ οι ακριβείς λεπτομέρειες του τραγικού ατυχήματος παραμένουν ακόμα αδιευκρίνιστες.

Exit mobile version