Ασπρόπυργος: Δεκάδες μολότοφ βρέθηκαν …σε ΚΑΠΗ!

Ασπρόπυργος: Δεκάδες μολότοφ βρέθηκαν ...σε ΚΑΠΗ!

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στο Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) στον Ασπρόπυργο, όπου εντοπίστηκαν δύο τελάρα γεμάτα βόμβες μολότοφ.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10:00 το πρωί, υπάλληλοι του ΚΑΠΗ ενημέρωσαν την Άμεση Δράση, αναφέροντας την ύπαρξη πολλών μολότοφ βομβών έξω από το κτίριο τους, στην οδό Γενοκτονίας.

Άμεσα, στο σημείο έφτασαν ομάδες της ΟΠΚΕ και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίες απέκλεισαν την περιοχή. Τα δύο τελάρα μεταφέρθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Ενδείκνυται ότι οι μολότοφ βόμβες ήταν έτοιμες προς χρήση, και ορισμένες από αυτές είχαν συνδεθεί με γκαζάκια και κροτίδες, προκειμένου να είναι πιο επικίνδυνες.

Η Κρατική Ασφάλεια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής ανέλαβε τη διεξαγωγή της έρευνας, ενώ θα διεξαχθούν εργαστηριακές εξετάσεις για την ταυτοποίηση γενετικού υλικού ή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στα σενάρια που εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ. συγκαταλέγονται το ενδεχόμενο να σχετίζονται οι μολότοφ βόμβες που βρέθηκαν στο ΚΑΠΗ με τα πρόσφατα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από δύο ημέρες στη λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο. Σε αυτά τα επεισόδια, μεταξύ άλλων, κάποια άτομα έβαλαν φωτιά σεένα λεωφορείο και επιτέθηκαν με μολότοφ σε αστυνομικές δυνάμεις. Μια εκδοχή είναι ότι άτομα αυτά ετοίμαζαν νέα επεισόδια στην περιοχή.

Exit mobile version