ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσακαλώτος με την πλευρά Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσακαλώτος με την πλευρά Αχτσιόγλου

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέβασε ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα, υποστηρίζοντας την Έφη Αχτσιόγλου για τον δεύτερο γύρο των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μήνυμά του, κ. Τσακαλώτος εξέφρασε την άποψη ότι στον δεύτερο γύρο των εκλογών υπάρχει μόνο ένα σχέδιο, υπονοώντας ότι αυτό ανήκει στην Έφη Αχτσιόγλου, και ασκώντας κριτική για τον αντίπαλο, Στέφανο Κασσελάκη.

Η ανάρτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου έχει ως εξής: «Στην επερχόμενη Κυριακή, αναμέναμε να διαλέξουμε μεταξύ δύο διαφορετικών προγραμμάτων στο πλαίσιο των εκλογών για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο, αυτό που βλέπουμε είναι τελικά ένα μόνο σχέδιο, ένα σχέδιο που δεν αφήνει χώρο για συζητήσεις και τροποποιήσεις, όπως θα μπορούσε να συμβεί σε ένα κανονικό συνέδριο όπου τα μέλη θα είχαν την ευκαιρία να προτείνουν αλλαγές.

Αντίθετα, αντιμετωπίζουμε μια πρόταση από τον αντίπαλο υποψήφιο που φαίνεται να λέει: “Ψηφίστε με γιατί μπορώ να κερδίσω, γιατί είμαι επιτυχημένος, γιατί έχω προσόντα… εμπιστευτείτε με”. Αυτή η προσέγγιση δεν φαίνεται να αποτελεί στρατηγική νίκης ενάντια σε μια σκληρή νεοφιλελεύθερη Δεξιά, όπως αυτή που υποστηρίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Exit mobile version