Ηράκλειο: Φωτοβολίδα έπεσε σε πλοίο της γραμμής – Την έριξε 54χρονος πατέρας για να ξεπροβοδίσει τον νεοσύλλεκτο γιο του

Ηράκλειο: Φωτοβολίδα έπεσε σε πλοίο της γραμμής - Την έριξε 54χρονος πατέρας για να ξεπροβοδίσει τον νεοσύλλεκτο γιο του

Αναταραχή προκλήθηκε την Τρίτη σε εκδηλώσεις αποχαιρετισμού των νεοσύλλεκτων φαντάρων από το λιμάνι του Ηρακλείου. Ένας 54χρονος πατέρας, παρέα με συγγενείς και φίλους του νεοσύλλεκτου γιου του, πέταξε μια φωτοβολίδα αλεξίπτωτου, η οποία όμως ευτυχώς δεν προκάλεσε τραυματισμούς.

Το έθιμο των αποχαιρετισμών στο λιμάνι του Ηρακλείου, όπου οι φίλοι και οι συγγενείς χαιρετούν τους νεοσύλλεκτους, εξελίχθηκε σε ένα επικίνδυνο γεγονός. Από την περασμένη Κυριακή, όταν ξεκίνησαν οι αναχωρήσεις νεοσύλλεκτων, το Λιμεναρχείο ενίσχυσε τα μέτρα ασφαλείας για να αποφευχθούν ατυχήματα.

Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης, ένας πατέρας αποφάσισε να πετάξει μια φωτοβολίδα αλεξίπτωτου, η οποία έπεσε στο ταχύπλοο Thunder. Ευτυχώς, δεν προκλήθηκαν ζημιές ούτε τραυματισμοί. Ο 54χρονος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων και παραδέχθηκε την πράξη του, υποστηρίζοντας πως δεν γνώριζε ότι αυτό που πέταξε ήταν φωτοβολίδα αλεξίπτωτου, αλλά πίστευε ότι επρόκειτο για απλή φωτοβολίδα ή καπνογόνο.

Exit mobile version