Κατερίνη: Συνελήφθη 42χρονη Βουλγάρα που έκανε τηλεφωνικές απάτες με «μαΐμού» τροχαία και ξάφριζε ηλικιωμένους

Κατερίνη: Συνελήφθη 42χρονη Βουλγάρα που έκανε τηλεφωνικές απάτες με «μαΐμού» τροχαία και ξάφριζε ηλικιωμένους

Λίγο πριν επιβιβαστεί σε ένα λεωφορείο για να επιστρέψει στην πατρίδα της από την Κατερίνη, συνελήφθη μια 42χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία. Αντιμετωπίζει κατηγορίες συμμετοχής σε μια διεθνή σπείρα που εκμεταλλεύεται τους ηλικιωμένους, χρησιμοποιώντας το πρόσχημα τροχαίων ατυχημάτων με τη συμμετοχή υποτιθέμενων συγγενών των θυμάτων.

Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να απέσπασε συνολικά 14.500 ευρώ και κοσμήματα από δύο υπέργηρες γυναίκες στις πόλεις Κατερίνη και Βέροια. Είχαν προηγηθεί τηλεφωνήματα από συνεργάτες της, οι οποίοι ζήτησαν χρηματικά ποσά, δήθεν για να υποβληθούν οι κόρες τους σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Με τα χρήματα της απάτης μαζί της, η 42χρονη γυναίκα συνελήφθη κατά τη στιγμή που προσπαθούσε να αγοράσει ένα εισιτήριο για να ταξιδέψει στην πατρίδα της, στα ΚΤΕΛ “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης.

Ταυτόχρονα, για παρόμοια απάτη, σχηματίστηκε ένορκη δικογραφία και κατά μιας συμπατριώτισσάς της, 61 ετών, η οποία κατηγορείται ότι αποσπάστηκε συνολικά 37.500 ευρώ από άλλα δύο ηλικιωμένα άτομα τον περασμένο Ιούνιο.

Exit mobile version