Νέα Υόρκη: Δυστύχημα με ανατροπή λεωφορείου – Δύο οι νεκροί και πέντε τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση

Νέα Υόρκη: Δυστύχημα με ανατροπή λεωφορείου - Δύο οι νεκροί και πέντε τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση

Ένα τροχαίο δυστύχημα στην πολιτεία της Νέας Υόρκης είχε ως αποτέλεσμα δύο άτομα να χάσουν τη ζωή τους και αρκετοί άλλοι να τραυματιστούν, με πέντε εξ αυτών να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Το δυστύχημα συνέβη όταν ένα λεωφορείο, με επιβάτες μέλη της φιλαρμονικής ορχήστρας του λυκείου Φαρμινγκντέιλ, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαράδρα περίπου 15 μέτρων.

Σύμφωνα με την κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης, Κάθι Χόκουλ, ο οδηγός του λεωφορείου πιθανόν να έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω ενός ελαστικού που έσκασε, ενώ η έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος συνεχίζεται.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο 84, κοντά στα σύνορα με το Νιου Τζέρσι, περίπου 120 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Νέας Υόρκης. Στο λεωφορείο επέβαιναν 44 άτομα, παιδιά που ταξίδευαν για μια κατασκήνωση στην Πενσιλβάνια.

Τα δύο θύματα του ατυχήματος ήταν δύο γυναίκες, μια 77 ετών και μια 43 ετών. Τα σωστικά συνεργεία απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια του λεωφορείου πολλούς τραυματίες, με πέντε εξ αυτών να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για εμπλοκή άλλου οχήματος στο ατύχημα, ενώ ο καιρός ήταν αίθριος στην περιοχή.

Exit mobile version