Επικαιροποίηση έκτακτου Δελτίου ΕΜΥ: Έρχεται κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία και άλλες περιοχές από αύριο Δευτέρα 25/09

Επικαιροποίηση έκτακτου Δελτίου ΕΜΥ: Έρχεται κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες στη Θεσσαλία και άλλες περιοχές από αύριο Δευτέρα 25/09

Από αύριο Δευτέρα (25.9.2023), η εβδομάδα αρχίζει με βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας, όπως τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, και πιθανόν το Ιόνιο, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο δελτίο καιρού της ΕΜΥ.

Η κακοκαιρία αναμένεται να επηρεάσει περισσότερες περιοχές της χώρας και τις επόμενες δύο ημέρες. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα (25-09-2023), αναμένονται βροχές και τοπικές ισχυρές καταιγίδες, κυρίως στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, και πιθανόν στο Ιόνιο.

Την Τρίτη (26-09-2023), αναμένονται βροχές και τοπικές ισχυρές καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, εκτός από την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, οι βροχές αναμένονται στις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια.

Την Τετάρτη (27-09-2023), αναμένονται βροχές σε πολλές περιοχές της χώρας, με τοπικές ισχυρές καταιγίδες στο Ιόνιο, την ηπειρωτική χώρα, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια, τη δυτική Κρήτη, και πιθανόν τις δυτικές Κυκλάδες.

Οι προβλέψεις του καιρού ενημερώνονται ανά δώδεκα ώρες από την ΕΜΥ, και για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της ΕΜΥ.

Exit mobile version