Κύπρος: Aστυφύλακας προσπάθησε να απομακρύνει πεζό από αυτοκινητόδρομο, αλλά σκοτώθηκαν και οι δύο

Κύπρος: Aστυφύλακας προσπάθησε να απομακρύνει πεζό από αυτοκινητόδρομο, αλλά σκοτώθηκαν και οι δύο

Σε ένα τραγικό δυστύχημα, δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Κύπρο, και συγκεκριμένα στο χωριό Βορόκλινη, κοντά στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22/9, μετά από αναφορά για ένα πεζό που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο Αγίας Νάπας – Ριζοελιάς. Τοπικά αστυνομικά στελέχη του Αστυνομικού Σταθμού Βοροκλινης και του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών ανταποκρίθηκαν στην κλήση και έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος.

Όταν εντοπίστηκε το πεζό άτομο στον αυτοκινητόδρομο, ένας αστυφύλακας πάρκαρε το αστυνομικό όχημά του στη λωρίδα ασφαλείας. Κατά την προσπάθειά του να απομακρύνει τον πεζό από τον δρόμο, έπεσε πάνω τους διερχόμενο όχημα που οδηγούσε ένας 45χρονος.

Και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου δυστυχώς υπέκυψαν στα τραύματά τους. Όσον αφορά τον πεζό, οι αρχές δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει την ταυτότητά του.

Τα αίτια του συμβάντος ερευνώνται από την Τροχαία Αρχηγείου και την αστυνομία της Λάρνακας, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών.

Exit mobile version