Γιώργος Αγγελής: 10 ερωτήσεις στον Υπ. Δημοτικό Σύμβουλο με την Καλαμαριά που μας Αξίζει

Γιώργος Αγγελής Δημοτικές Εκλογές 2023

Καθώς πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές, η πόλη μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σημαντική ευκαιρία για αλλαγή και ανανέωση. Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ως οι εκπρόσωποι της κοινότητας μας, φέρουν το βάρος και την ευθύνη να διαμορφώσουν την κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθεί ο τόπος μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Γιώργος Αγγελής, ένας από τους πιο αξιόλογους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με τη μοναδική ανεξάρτητη παράταξη “Η Καλαμαριά που μας Αξίζει”, έρχεται μπροστά μας με όραμα, προσήλωση και δέσμευση για μια καλύτερη Καλαμαριά. Με ένα πλούσιο επαγγελματικό παρελθόν στον τομέα του Digital Marketing, ο κ. Αγγελής αποφάσισε να επεκτείνει την δράση του στον δημόσιο χώρο, με στόχο να συμβάλει στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της πόλης που αγαπά.

• Καλησπέρα σας κύριε Αγγελή. Μπορείτε να μας πείτε λίγα πράγματα για τον εαυτό σας και τον λόγο που αποφασίσατε να είστε Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στην Καλαμαριά;

Γιώργος Αγγελής: Φυσικά, καλησπέρα σας. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμαριά και αγαπώ αυτήν την πόλη βαθιά. Η επαγγελματική μου πορεία στον χώρο του Digital Marketing με έκανε να σκεφτώ ότι μπορώ να συμβάλλω στη βελτίωση της πόλης μας. Θέλω να προσφέρω στην κοινότητά μου και να βοηθήσω στη δημιουργία μιας Καλαμαριάς που μας αξίζει.

• Γνωρίζουμε ότι οι πολίτες της Καλαμαριάς αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις σε θέματα όπως η καθημερινότητα, η κοινωνική φροντίδα και το περιβάλλον. Ποια είναι η θέση της παράταξής σας για αυτά τα ζητήματα και πώς σκοπεύετε να τα αντιμετωπίσετε;

Γιώργος Αγγελής: Φυσικά, αυτά τα θέματα είναι προτεραιότητες για εμάς. Καταρχάς, θέλουμε να βελτιώσουμε τις δημοτικές υπηρεσίες και να ενισχύσουμε την ασφάλεια στην περιοχή μας. Θέλουμε να καταστήσουμε την καθημερινή ζωή των πολιτών πιο άνετη και ασφαλή.

Στο θέμα της κοινωνικής φροντίδας, σχεδιάζουμε προγράμματα υποστήριξης για ευάλωτες ομάδες όπως οι νέοι και οι ηλικιωμένοι. Θέλουμε να προωθήσουμε την κοινωνική ενσωμάτωση και την αλληλεγγύη.

• Ένα άλλο πρόβλημα της Καλαμαριάς είναι το περιβάλλον. Πώς σκοπεύετε να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα και να προωθήσετε την περιβαλλοντική βιωσιμότητα;

Γιώργος Αγγελής: Το περιβάλλον είναι καίριο θέμα για εμάς. Σκοπεύουμε να επενδύσουμε σε προγράμματα ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος, ενθαρρύνοντας τη χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και προωθώντας τη βιώσιμη μετακίνηση και την πράσινη ανάπτυξη. Επίσης, σκοπεύουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες για τη σημασία της περιβαλλοντικής προστασίας μέσω ομιλιών και σεμιναρίων.

• Πώς βλέπετε τη συνεργασία με άλλες πολιτικές παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο και πώς σκοπεύετε να επιτύχετε την ανεξαρτησία σας;

Γιώργος Αγγελής: Στο Δημοτικό Συμβούλιο είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με όλες τις παρατάξεις που θέτουν το καλό της Καλαμαριάς στο επίκεντρο. Δεν έχουμε κομματικές πλάτες και δεσμευόμαστε για διαφάνεια και ανεξαρτησία. Είμαστε εδώ για τους πολίτες και μόνο για αυτούς.

• Κύριε Αγγελή, μιλήσατε για την επαγγελματική σας πορεία. Πώς πιστεύετε ότι η εμπειρία σας στον χώρο του Digital Marketing μπορεί να σας βοηθήσει ως Δημοτικός Σύμβουλος;

Γιώργος Αγγελής: Η εμπειρία μου στο Digital Marketing με έχει διδάξει πολλά για τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με την τεχνολογία και τις υπηρεσίες. Αυτή η γνώση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση των δημοτικών υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

• Μιλήσατε για τον οικογενειακό σας δεσμό και τις κόρες σας. Πώς πιστεύετε ότι η οικογένεια σας μπορεί να συμβάλει στην εργασία σας ως Δημοτικός Σύμβουλος;

Γιώργος Αγγελής: Η οικογένεια μου είναι η πηγή της έμπνευσής μου και η στήριξή μου. Με καθοδηγούν και με ενθαρρύνουν να εργαστώ σκληρά για την Καλαμαριά. Οι αξίες της οικογένειας μου με καθοδηγούν και στον πολιτικό βίο μου.

• Μιλήσατε για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Πώς μπορείτε να συνδυάσετε την επιχειρηματικότητα με την πολιτική;

Γιώργος Αγγελής: Η επιχειρηματικότητα μου έχει διδάξει τη σημασία της δημιουργικότητας, της διαχείρισης κρίσεων και της επίλυσης προβλημάτων. Αυτές οι δεξιότητες μπορούν να εφαρμοστούν στην πολιτική για την ανάπτυξη της Καλαμαριάς.

• Ποια είναι η βασική αρχή πάνω στην οποία βασίζεται η παράταξή σας και πώς αυτή θα οδηγήσει σε μια διαφορετική Καλαμαριά;

Γιώργος Αγγελής: Η βασική αρχή μας είναι ο άνθρωπος. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια Καλαμαριά που θα εξυπηρετεί τους πολίτες της, χωρίς κομματικές πλάτες και ανίερες συμμαχίες. Κάθε απόφασή μας θα εξυπηρετεί το καλό της πόλης.

Ποιες είναι οι πρώτες πρωτοβουλίες που σχεδιάζετε να αναλάβετε αν εκλεγείτε Δημοτικός Σύμβουλος;

Γιώργος Αγγελής: Μεταξύ άλλων, θα εργαστούμε για τη βελτίωση των δημοτικών υπηρεσιών, την προώθηση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενίσχυση της κοινωνικής φροντίδας. Στόχος μας είναι μια καλύτερη Καλαμαριά για όλους.

• Μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για το σύνθημα σας, “Χωρίς κομματικές πλάτες. Χωρίς ιερές και ανίερες συμμαχίες” και πώς αυτό αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία σας;

Γιώργος Αγγελής: Το σύνθημά μας αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για διαφάνεια και ανεξαρτησία. Δεσμευόμαστε να λαμβάνουμε αποφάσεις με βάση το καλό της Καλαμαριάς, χωρίς πολιτικές επιρροές ή συμμαχίες που δεν εξυπηρετούν τους πολίτες.

Πώς βλέπετε την Καλαμαριά στο μέλλον και πώς μπορείτε να συμβάλετε στην εξέλιξή της;

Γιώργος Αγγελής: Βλέπω μια Καλαμαριά που είναι ακόμη πιο ανοικτή, βιώσιμη και φιλική προς τους πολίτες. Σκοπεύω να εργαστώ σκληρά για να προωθήσω την ανάπτυξη της πόλης μας και την καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

Κύριε Αγγελή, σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκλογές της Καλαμαριάς!

Γιώργος Αγγελής: Σας ευχαριστώ. Είμαι εδώ για να εξυπηρετήσω τους πολίτες της Καλαμαριάς και είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη πόλη για όλους.

Exit mobile version