Πάτρα: Συνελήφθησαν πατέρας, γιος και θείος – Έκρυβαν τα ναρκωτικά στο… κοτέτσι

Πάτρα: Συνελήφθησαν πατέρας, γιος και θείος - Έκρυβαν τα ναρκωτικά στο… κοτέτσι

Στην περιοχή της Κρύας Ιτεών στην Πάτρα συνελήφθησαν τρεις άνδρες μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της ασφάλειας και του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, για τη διακίνηση ναρκωτικών και τη δημιουργία συμμορίας.

Η αστυνομική έφοδος πραγματοποιήθηκε σε ένα σπίτι της περιοχής, όπου κατοικούσε γνωστή οικογένεια της Πάτρας. Οι τρεις άνδρες, πατέρας. γιος και θείος, συνελήφθησαν, με τον θείο να θεωρείται ως ο “εγκέφαλος” της συμμορίας. Αργότερα, συνελήφθη και ένας νεαρός φίλος του γιου της οικογένειας.

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για κακουργηματική δραστηριότητα σχετικά με ναρκωτικά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, πρόκειται για μέλη συμμορίας με δομή, ιεραρχία, και διακριτούς ρόλους, που διακινούσαν κοκαΐνη, κάνναβη και ηρωΐνη στην περιοχή της Πάτρας.

Οι συλληφθέντες διατηρούσαν ένα περιφραγμένο χωράφι κοντά στο σπίτι τους, με ασφαλισμένη είσοδο, όπου αποθήκευαν τα ναρκωτικά. Καθημερινά, επισκέπτονταν το χωράφι, έπαιρναν τις ναρκωτικές ουσίες και τις πωλούσαν στους πελάτες τους. Κατά την έφοδο της αστυνομίας, εντοπίστηκαν 1.040 γραμμάρια κοκαΐνης, 36 γραμμάρια ηρωΐνης και 12,7 γραμμάρια κοκαΐνης σε νάιλον συσκευασίες, ενώ βρέθηκαν και 538 γραμμάρια κάνναβης που είχαν τοποθετηθεί στο έδαφος μέσα στο χωράφι. Σε έρευνα στα σπίτια τους, βρέθηκαν επίσης 20,9 γραμμάρια κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας, δύο μοτοσικλέτες, και 260 ευρώ.

Η εκτιμώμενη αξία των παράνομων προϊόντων που διακινούσαν οι συλληφθέντες ανέρχεται στα 143.990 ευρώ. Αναμένεται να παραπεμφθούν στον εισαγγελέα, και εξετάζεται η προφυλάκισή τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θείος αναμένεται να αναλάβει την ευθύνη για τη δράση και να αθωώσει τον αδελφό του και τον ανιψιό του.

Πάντως, ο γιος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ΕΛΑΣ, καθώς είχε εμπλοκή σε κυκλώματα τη νύχτας.

Exit mobile version