Σοκαριστικό έγκλημα στη Γερμανία: Συνελήφθη 14χρονος για τη δολοφονία 6χρονου

Σοκαριστικό έγκλημα στη Γερμανία: Συνελήφθη 14χρονος για τη δολοφονία 6χρονου

Σοκ προκαλεί η υπόθεση με τη σύλληψη ενός 14χρονου στη Γερμανία για τη δολοφονία ενός 6χρονου αγοριού με μαχαίρι στο χωριό Πράγκστντορφ του Μεκλεμβούργου-Πομερανίας. Ο εισαγγελέας χαρακτήρισε το έγκλημα ως “απίστευτη βάρβαρη και βάναυση η πράξη.”

Το θύμα, ένα 6χρονο αγόρι με το όνομα Τζοέλ, βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένο κοντά σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο στις 14 Σεπτεμβρίου και απεβίωσε σύντομα από τα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζοέλ είχε πάει στο γήπεδο ποδοσφαίρου με τον 14χρονο, τον οποίο γνώριζε από την περιοχή τους. Καθώς οι γονείς αναζητούσαν τον γιό τους, ο έφηβος προσπάθησε να παραπλανήσει την έρευνα με ψευδή στοιχεία.

Ο εισαγγελέας της υπόθεσης, Τιμ Βίσμαν, δήλωσε ότι είχαν υποψία για τον 14χρονο από την αρχή, αλλά δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για σύλληψή του. Τον χαρακτήρισε “ανήθικο” για την ηλικία του και εξήγησε ότι το γεγονός αυτό είναι ασυνήθιστο.

Το κίνητρο και οι συνθήκες του εγκλήματος παραμένουν ακόμη άγνωστα, και θα απαιτηθεί χρόνος και ψυχιατρική εξέταση για να διαπιστωθούν. Οι γονείς του θύματος και οι συμμαθητές του λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη.

Exit mobile version