Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης – Ξεπερνά τις 250.000 ευρώ το σύνολο των κλοπιμαίων

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 33χρονος για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης - Ξεπερνά τις 250.000 ευρώ το σύνολο των κλοπιμαίων

Η ελληνική αστυνομία εξιχνίασε μια υπόθεση κλοπής από το σπίτι μιας ηλικιωμένης στην περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη, κατά την οποία αφαιρέθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, λίρες και κοσμήματα.

Η αξία των κλοπιμαίων υπερβαίνει τα 250.000 ευρώ και ως ύποπτος ταυτοποιήθηκε ένας 33χρονος ημεδαπός. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 33χρονος εισήλθε στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης προσποιούμενος ότι είναι τεχνικός ανελκυστήρα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το πρόσχημα μιας διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι της γυναίκας, εισήλθε στο εσωτερικό του διαμερίσματος και την απασχόλησε σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Μετά την αναχώρησή του, η ηλικιωμένη διαπίστωσε την απώλεια μεγάλου χρηματικού ποσού, χρυσών λιρών και κοσμημάτων, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τα 250.000 ευρώ.

Ο 33χρονος συνελήφθη κατόπιν σχετικού εντάλματος που εξέδωσε το Ειδικό Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης μετά την υποβολή σχετικής δικογραφίας από την αστυνομία. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια μιας οργανωμένης επιχείρησης της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της διερεύνησης μιας άλλης ποινικής υπόθεσης στην οποία εμπλέκεται.

Exit mobile version