Φρίκη στη Βολιβία: 11άνδρες απήγαγαν και βίασαν 12χρονη

Φρίκη στη Βολιβία: 11άνδρες απήγαγαν και βίασαν 12χρονη

Οι αρχές στη Βολιβία ανακοίνωσαν ότι διερευνούν την περίπτωση του ομαδικού βιασμού μιας 12χρονης κοπέλας από 11 άνδρες. Τρία από τα μέλη της ομάδας υπόπτων έχουν ήδη συλληφθεί, ενώ η αστυνομία αναζητά τους άλλους οκτώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άνδρες απήγαγαν το ανήλικο κορίτσι κατά τη διάρκεια μιας πολιτιστικής εκδήλωσης στην οποία παρευρισκόταν με την οικογένειά της. Έπειτα της έδωσαν αλκοόλ και την μετέφεραν σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Το αποτρόπαιο επεισόδιο συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στην πόλη Ορούρο, η οποία βρίσκεται περίπου στη μέση το δρόμου ανάμεσα στην πρωτεύουσα Λα Παζ και την πόλη Σούκρε.

Ο εισαγγελέας δήλωσε: “Αμέσως μόλις ενημερωθήκαμε για την επίθεση, ξεκινήσαμε την έρευνα. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά με την αστυνομία προκειμένου να εντοπίσουμε τους υπόλοιπους ύποπτους και να τους οδηγήσουμε ενώπιον της δικαιοσύνης. Οι ιατρικές εξετάσεις αποκάλυψαν σοβαρά τραύματα στο κορίτσι και εμφανή ίχνη σωματικής βίας στη σπονδυλική στήλη της. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι οι υπεύθυνοι θα καταδικαστούν σε ποινές φυλάκισης που ανέρχονται σε 30 χρόνια.”

Exit mobile version