Γαλάτσι: Ληστεία σε φούρνο – Ληστές τους έδεσαν με tie-wrap

Γαλάτσι: Ληστεία σε φούρνο - Ληστές τους έδεσαν με tie-wrap

Τρομακτική εμπειρία βίωσαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/9) ένας 51χρονος ιδιοκτήτης αρτοποιείου και ένας 57χρονος υπάλληλός του στο Γαλάτσι, καθώς τρεις ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο κατάστημά τους.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 4:30 τα ξημερώματα στην οδό Κυβέλης στο Γαλάτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες εισήλθαν μέσω της πλαϊνής εισόδου του καταστήματος και, απειλώντας με δύο όπλα, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και τον υπάλληλό του. Κατόπιν, χρησιμοποιώντας πλαστικές χειροπέδες tie-wrap, τους έδεσαν χέρια και πόδια προκειμένου να ερευνήσουν το αρτοποιείο. Παρόλα αυτά, δεν κατάφεραν να βρουν χρήματα.

Στη συνέχεια, πήραν τα κλειδιά του από τον 51χρονο, μπήκαν στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω από το αρτοποιείο, και εκεί προχώρησαν σε έρευνα, αν και δεν έχει γίνει γνωστό εάν βρήκαν κάτι αξιόλογο. Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν από το σημείο πεζοί, ενώ τα δύο θύματα κατάφεραν να απελευθερωθούν και να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Οι αρχές διενεργούν έρευνες στην περιοχή για να εντοπίσουν τους δράστες, αξιοποιώντας μαρτυρίες και ενδεχομένως υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Exit mobile version