Λονδίνο: 17χρονος σκότωσε με ματσέτα 15χρονη, επειδή δεν δέχθηκε τα λουλούδια που της πρόσφερε

Λονδίνο: 17χρονος σκότωσε με ματσέτα 15χρονη, επειδή δεν δέχθηκε τα λουλούδια που της πρόσφερε

Ένας 17χρονος έφηβος σκότωσε με ματσέτα ένα 15χρονο κορίτσι στο Λονδίνο, όταν η κοπέλα αρνήθηκε να βγει μαζί του και απέρριψε τα λουλούδια που της προσέφερε.

Η τραγική επίθεση συνέβη το πρωί της Τετάρτης στο Κρόιντον του Λονδίνου, μπροστά σε πολλούς αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι ανέφεραν ότι είδαν μια ομάδα μαθητών που κατέβηκαν από ένα λεωφορείο και στη συνέχεια να ξεσπά καυγάς ανάμεσα στο κορίτσι και τον νεαρό. Η κοπέλα ετοιμαζόταν να πάει στο σχολείο της στο νότιο Λονδίνο.

Μάρτυρας ανέφερε ότι άκουσε την κοπέλα να λέει ότι δεν θέλει πλέον να είναι μαζί του, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε ότι δεν δέχτηκε τα λουλούδια που της προσέφερε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα είχε χωρίσει με τον νεαρό την προηγούμενη μέρα.

Στη συνέχεια, ο νεαρός άρχισε να αντιδρά βίαια και με μια ματσέτα άρχισε να τη χτυπάει στο λαιμό της. Παρά τις προσπάθειες του οδηγού του λεωφορείου και ενός επιβάτη, καθώς και των διασωστών, η κοπέλα πέθανε στις 09:21, λίγο μετά την επίθεση.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 17χρονο γύρω στις 09:45 π.μ., σε κοντινή απόσταση από τον τόπο της δολοφονίας. Δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες σχετικά με το σχολείο στο οποίο φοιτούσε ο νεαρός.

Αργότερα, η αστυνομία ανακάλυψε ένα χειρόγραφο ερωτικό σημείωμα στον τόπο της επίθεσης.

Exit mobile version