Η Μαρία Σάκκαρη στα προημιτελικά του Tokyo Open

Η Μαρία Σάκκαρη στα προημιτελικά του Tokyo Open

Μετά τη νίκη της στη Γουαδαλαχάρα, η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στο Τόκιο, κερδίζοντας το πρώτο της παιχνίδι και εξασφαλίζοντας μια θέση στα προημιτελικά.

Στην αναμέτρηση αυτή, η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπισε τη Γιαπωνέζα Μισάκι Ντόι, που αποφάσισε να ολοκληρώσει την καριέρα της στην πατρίδα της. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με σκορ 6-3, 6-1 υπέρ της Σάκκαρη.

Μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης της Μισάκι, η Μαρία Σάκκαρη δήλωσε: “Δεν ήταν ιδανικό να ταξιδέψω για αυτόν τον αγώνα, αλλά σήμερα δεν θέλω να μιλήσω για μένα. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να παίξω εναντίον της Μισάκι στο τελευταίο της παιχνίδι. Επιθυμώ να υπογραμμίσω πόσο σημαντικό είναι να απολαμβάνουμε τη ζωή μας και να διασκεδάζουμε. Ξέρουμε όλοι πόσο δύσκολη είναι η ζωή ενός τενίστα. Παρακαλώ, πάρτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, και είμαι βέβαιη ότι θα βρείτε κάτι ξεχωριστό στη ζωή σας. Ήταν τιμή μου να παίξω μαζί σου σήμερα, είχες μια υπέροχη καριέρα, συγχαρητήρια. Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου.”

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη Γαλλίδα Καρολίν Γκαρσία την Παρασκευή στις 11:00, με στόχο να εξασφαλίσει μια θέση στα ημιτελικά του τουρνουά.

Exit mobile version