Απάντηση της ΝΔ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στ. Κασσελάκη για τον Μπέο

Ξαναγράψε σαν δημοσιογράφος το παρακάτω κείμενο με άλλα λόγια και χωρίς να προσθέτεις δικά σου σχόλια. Δεν πρέπει να αλλάξεις το νόημα ούτε να μικρύνεις το μέγεθος του κειμένου:

Η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τις δηλώσεις Κασσελάκη με τις οποίες καλούσε τον Κ. Μητσοτάκη να άρει την υποστήριξή του προς τον δήμαρχο Βόλου Α. Μπέο, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για “αποφόρτιση” ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος.

Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομέμη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών», πρόσθεσε το κυβερνών κόμμα».

Exit mobile version