Λευτέρης Πετρούνιας: Έτοιμος για τον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Αμβέρσας

Λευτέρης Πετρούνιας: Έτοιμος για τον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Αμβέρσας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο διάσημος πρωταθλητής των κρίκων, είναι έτοιμος για τον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Αμβέρσα. Ο Πετρούνιας εντυπωσίασε στον δεύτερο προκριματικό γύρο και συγκέντρωσε 14.900 βαθμούς. Αυτό το αποτέλεσμα, εκτός απροόπτου, τον κάνει φαβορί αν ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που θα ανταγωνιστούν για το χρυσό μετάλλιο το επόμενο Σάββατο (7/10).

Για να ολοκληρωθεί η τελική κατάταξη, ο Πετρούνιας πρέπει να περιμένει τις επιδόσεις των αθλητών από τους υπόλοιπους ομίλους. Παρ’ όλα αυτά, με το εξαιρετικό του σκορ, 14.900 βαθμούς, φαίνεται ότι είναι ένας από τους φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Στον προκριματικό γύρο, ο Έλληνας πρωταθλητής παρουσίασε ένα πρόγραμμα με βαθμό δυσκολίας 6,3, και οι κριτές τον αξιολόγησαν με 14.900 βαθμούς (8.600 για την εκτέλεση και 6.300 για τη δυσκολία). Με αυτή την επίδοση, βρίσκεται προσωρινά στην πρώτη θέση.

Η πρόκριση στον τελικό φαίνεται να είναι πλέον σίγουρη, και ο Λευτέρης Πετρούνιας πρέπει απλά να περιμένει με υπομονή μέχρι τις 7 Οκτωβρίου για το ενδεχόμενο χρυσό μετάλλιο, που θα προστεθεί στην εντυπωσιακή συλλογή του.

Exit mobile version