Ο καιρός σήμερα 1/10/2023: Λίγες νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά

Ο καιρός σήμερα 1/10/2023: Λίγες νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά

Σήμερα, Κυριακή 1 Οκτωβρίου, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος σε διάφορες περιοχές της χώρας, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή αρκετών νεφώσεων. Στο Ιόνιο θα πνέουν δυνατοί βορειοδυτικοί άνεμοι με ταχύτητες 4-6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο αναμένονται άνεμοι έντασης 5-7 μποφόρ.

Σύμφωνα με το meteo.gr, σε όλη τη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, και σε μερικές περιοχές ενδέχεται να παρατηρηθεί προσωρινή αύξηση των νεφώσεων. Υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.

Σχετικά με τις θερμοκρασίες, αναμένεται να κυμανθούν ως εξής:

Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση που δεν θα υπερβαίνουν τα 4 μποφόρ στα ηπειρωτικά. Στο Ιόνιο, οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-6 μποφόρ και στο Αιγαίο τα 6-7 μποφόρ.

Στην Αττική, αναμένεται ηλιοφάνεια με μερικές τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με ένταση 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29-30 βαθμούς.

Exit mobile version