Μητσοτάκης για Κασσελάκη : «Δεν μπορώ να κάνω αντιπαράθεση με το κενό»

Μητσοτάκης για Κασσελάκη : «Δεν μπορώ να κάνω αντιπαράθεση με το κενό»

Η αδυναμία του Στέφανου Κασσελάκη να διατυπώσει συγκεκριμένη πολιτική πρόταση και να καθορίσει συγκεκριμένες θέσεις, καθώς και οι επιλογές του για τους κοντινούς συνεργάτες του, δηλαδή τον Νίκο Παππά και τον Παύλο Πολάκη, σχολιάσθηκαν από τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Στην συνέντευξή του ο Κυρ. Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων είπε:

«Καταρχάς να ευχηθώ καλή επιτυχία στον νέο αρχηγό της αντιπολίτευσης. Είναι σημαντικό νομίζω και για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι το κεφάλαιο αυτό έκλεισε. Είναι ένας νέος άνθρωπος, προσωπικά μου είναι συμπαθής, έτυχε να τον γνωρίζω και από το παρελθόν. Μεταξύ μας δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα κατέληγε στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό είναι μία άλλη συζήτηση. Τον σέβομαι και τον τιμώ ως πολιτειακό παράγοντα, διότι εκλέχτηκε με δημοκρατικές διαδικασίες»

Στη συνέχεια ανέφερε: «Θα έκανα κάποιες πρώτες επισημάνσεις αμιγώς πολιτικού χαρακτήρα. Η πρώτη έχει να κάνει με το γεγονός ότι, μέχρι στιγμής δεν έχω ακούσει -και δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που το λέει- ουσιαστικό, τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο. Αλλά να του δώσω χρόνο, είναι νέος ακόμα. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα μπορούμε να κάνουμε μια πολιτική αντιπαράθεση, γιατί μέχρι στιγμής ειλικρινά δυσκολεύομαι. Διότι δεν μπορώ να κάνω αντιπαράθεση με το κενό, πρέπει να έχω πολιτική επιχειρηματολογία. Πιστεύω, όμως, ότι αυτό συν τω χρόνω θα έρθει».

Exit mobile version