ΣΥΡΙΖΑ: H Ομπρέλα αποφάσισε άνοιγμα στην Αχτσιόγλου

ΣΥΡΙΖΑ: H Ομπρέλα αποφάσισε άνοιγμα στην Αχτσιόγλου

Στο πλαίσιο της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη ως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε εθνική διαδικτυακή σύσκεψη μελών και στελεχών της Ομπρέλας. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, συζητήθηκε η ανάγκη επικοινωνίας και συνεννόησης με την Έφη Αχτσιόγλου και τα μέλη της ομάδας της.

H συζήτηση επικεντρώθηκε στα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν, συμπεριλαμβανομένης της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, της Πολιτικής Γραμματείας και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Επίσης, συζητήθηκε η στρατηγική για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, με την άποψη ότι πρέπει να γίνει ό,τι καλύτερο για την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της αυτοδιοίκησης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν περισσότερα από 1.000 – 1.300 άτομα και πήραν τον λόγο περίπου 150 από αυτά. Ορισμένοι από αυτούς εξέφρασαν την άποψη της άμεσης αποχώρησης από το ΣΥΡΙΖΑ. Η εισήγηση πραγματοποιήθηκε από τον Πάνο Λάμπρου, ο οποίος φέρεται ότι εξέφρασε με τα λεγόμενά του όλα τα μέλη της Ομπρέλας.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εξέφρασε την ανησυχία του και κατέγραψε τα ζητήματα που τέθηκαν στη συζήτηση.

Όσον αφορά την απόφαση ορισμένων να αποχωρήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, εκφράστηκε η άποψη ότι δεν πρέπει να ενισχυθεί αυτή η προσέγγιση, λαμβάνοντας υπόψη τις αυτοδιοικητικές εκλογές που πλησιάζουν.

Exit mobile version