Αθήνα: Και νέο επεισόδιο με ανηλίκους – Επιτέθηκε με σιδηρογροθιά σε 13χρονο, τον χτυπούσαν όλοι με κλωτσιές

Αθήνα: Και νέο επεισόδιο με ανηλίκους - Επιτέθηκε με σιδηρογροθιά σε 13χρονο, τον χτυπούσαν όλοι με κλωτσιές

Ένα ακόμη ανησυχητικό περιστατικό με ανήλικους δράστες και θύμα έναν 13χρονο σημειώθηκε το Σάββατο στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 13χρονος, που είναι αλλοδαπός, βρισκόταν με φίλους του στα σκαλάκια του ΟΑΚΑ κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου Ειρήνης το προηγούμενο Σάββατο. Ξαφνικά, μια άλλη ομάδα ατόμων πλησίασε τον 13χρονο και τους φίλους του, απαιτώντας από αυτούς να τους δώσουν όλα τα προσωπικά τους αντικείμενα.

Ένας από αυτούς επιτέθηκε σε ένα άτομο από την παρέα του 13χρονου, και τότε ο 13χρονος αντέδασε και τον έσπρωξε. Τότε αυτός, έδειξε μια σιδηρογροθιά που είχε στο αριστερό του χέρι, και στη συνέχεια ολόκληρη η παρέα των δραστών επιτέθηκε στον 13χρονο. Ο δράστης με τη σιδηρογροθιά τον χτύπησε στο αυτί, με αποτέλεσμα ο νεαρός να λιποθυμήσει. Σύμφωνα με την καταγγελία του 13χρονου, όταν βρισκόταν στο έδαφος, ολόκληρη η ομάδα των δραστών τον χτυπούσε με κλωτσιές.

Ο 13χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί τραυματισμό και σπάσιμο τριών δακτύλων του χεριού του.

Exit mobile version