ΣΥΡΙΖΑ: Ανακωχή μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές – Φίλης: Ήταν μια ειλικρινής συζήτηση με τον Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Ανακωχή μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές - Φίλης: Ήταν μια ειλικρινής συζήτηση με τον Κασσελάκη

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, μετά από τη συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη, ανέφερε: “Είχαμε μια ειλικρινή συζήτηση. Συζητήσαμε την αναδιοργάνωση του κόμματος και έχουμε διαφορετικές απόψεις για το πώς θα πρέπει να γίνει αυτό”.

Ο κ. Φίλης πρόσθεσε ότι συμφώνησαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να παραμείνει ενωμένος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023, προκειμένου να εκφραστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Αναφερόμενος στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Φίλης σημείωσε: “Είναι γνωστές οι διαφορές που έχουμε με τον Κασσελάκη. Θα έχουμε και άλλες συναντήσεις, όχι αντιμέτωποι, αλλά στα όργανα. Η απόφαση του κόμματος είναι για συνέδριο τον Νοέμβριο, δεν ξέρω αν θα υπάρχει αναβολή” και πρόσθεσε: “ό,τι έχω πει δεν τα είπα εν θερμώ, τα είπα με πόνο”, ενώ συμπλήρωσε:

“Καλώ τους ψηφοφόρους να μείνουν συσπειρωμένοι για τις εκλογές και για το κόμμα. Ό,τι χάνουμε στην Αριστερά δεν ισοφαρίζεται από άλλους χώρους. Η πρόθεση είναι να είμαστε ενωμένοι, θα προκύπτει αυτή η πρόθεση ως δυνατότητα και αποτέλεσμα από τις συμπεριφορές όλων των πλευρών. Το θέμα δεν είναι τι κουβεντιάζουμε, αλλά με τις πράξεις μας τι μήνυμα στέλνουμε στην κοινωνία”.

Exit mobile version