Θεσσαλονίκη: Τους πυροβόλησε γιατί τον ενόχλησε ο θόρυβος που έκανε ένα μηχάνημα

Θεσσαλονίκη: Τους πυροβόλησε γιατί τον ενόχλησε ο θόρυβος που έκανε ένα μηχάνημα

Ένα επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, με δύο άνδρες (42 και 34 ετών) να εμπλέκονται σε αυτό, πιθανότατα αφού προηγήθηκε διαμάχη με τρεις εργαζόμενους σε επιχείρηση μετάλλων.

Το συμβάν έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (3/10) και αφορμή ήταν ο… θόρυβος από μηχάνημα που χρησιμοποιούσαν οι τρεις εργαζόμενοι. Η συμπλοκή ξεκίνησε με μια φραστική αντιπαράθεση και εξελίχθηκε σε σωματική επίθεση. Αρχικά, φαινόταν ότι η κατάσταση είχε ηρεμήσει, με τους δύο άνδρες και άλλα άτομα που βρίσκονταν μαζί τους να αποχωρούν. Ωστόσο, λίγο αργότερα, ο 34χρονος άνδρας (αλβανικής καταγωγής) επέστρεψε με ένα όπλο και πυροβόλησε από ένα Ι.Χ. φορτηγό προς τον έναν εκ των εργαζομένων, αλλά ευτυχώς δεν τον πέτυχε.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στο σπίτι του 34χρονου, όπου εντοπίστηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, οκτώ αμπούλες αερίου και 22 μεταλλικά σφαιρίδια, καθώς και ένας γεμιστήρας, μία μεταλλική σιδερογροθιά και ένα μαχαίρι.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τη σύλληψη των δύο ανδρών, με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, πρόκλησης επικίνδυνων και απλών σωματικών βλαβών και άλλες αντίστοιχες κατηγορίες.

Exit mobile version