Νάξος: 13χρονη γέννησε μέσα στις τουαλέτες νοσοκομείου – Ο παιδίατρος λίγο πριν είχε διαγνώσει διέγνωσε χρόνια δυσκοιλιότητα

Νάξος: 13χρονη γέννησε μέσα στις τουαλέτες νοσοκομείου - Ο παιδίατρος λίγο πριν είχε διαγνώσει διέγνωσε χρόνια δυσκοιλιότητα

Μια 13χρονη γέννησε μέσα στις τουαλέτες νοσοκομείου στη Νάξο, χωρίς να ξέρει ότι είναι έγκυος. Ο παιδίατρος που την είχε εξετάσει διέγνωσε χρόνια δυσκοιλιότητα.

Η είδηση έγινε γνωστή στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο. Η υπόθεση εκτυίχιθηκε το περασμένο Σάββατο (30.10.2023), όταν οι γονείς της κοπέλας την μετέφεραν στα επείγοντα του νοσοκομείου Νάξου επειδή είχε έντονους πόνους στην κοιλιά. Ο γιατρός που την εξέτασε διέγνωσε… χρόνια δυσκοιλιότητα. Μάλιστα, ο παιδίατρος της χορήγησε κλύσμα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα η κοπέλα να πάει στην τουαλέτα του νοσοκομείου.

Το κορίτσι όμως αργούσε να βγει από την τουαλέτα και τότε μπήκε μέσα ο γιατρός και είδε το μωρό στη λεκάνη και τον ομφάλιο λώρο να κρέμεται. Η 13χρονη υποβλήθηκε σε εξετάσεις και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σύρου όπου νοσηλεύεται μαζί με το μωράκι της. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υποβλήθηκε σε ακτινογραφία στην κοιλιά πριν γεννήσει, αφού δεν υπήρχε ακτινολόγος.

Exit mobile version