Χαλκιδική: Έκλεψαν 37 τόνους ελαιόλαδο

Χαλκιδική: Έκλεψαν 37 τόνους ελαιόλαδο

Κάθε μέρα αυξάνονται οι ανησυχίες των ελαιοπαραγωγών λόγω των αυξανόμενων περιστατικών κλοπής ελαιόλαδου, καθώς ένα ακόμα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε, αυτή τη φορά στη Χαλκιδική.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ελαιουργίας στον Πολύγυρο κατήγγειλε την κλοπή απίστευτης ποσότητας, περίπου 37 τόνων ελαιόλαδου, αναφέροντας ότι η κλοπή συνέβη στους χώρους αποθήκευσης του Συνεταιρισμού, καθώς και στους χώρους αποθήκευσης των μελών του.

Οι παραγωγοί του Συνεταιρισμού διαπίστωσαν με έκπληξη τα άδεια βαρέλια, με την αξία της κλοπής να φτάνει τα 370.000 ευρώ.

Ο Συνεταιρισμός Ελαιουργίας Πολυγύρου αποφάσισε να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία για να ερευνηθεί η υπόθεση. Επίσης, κάλεσαν την αστυνομία να εξετάσει τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για τυχόν ενδείξεις που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Το τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου ανέλαβε την υπόθεση και ερευνά τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκε η κλοπή, ενώ ακόμα δεν έχει διαλευκανθεί η διαδικασία με την οποία αφαιρέθηκε το ελαιόλαδο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί.

Exit mobile version