Άγιοι Ανάργυροι: Έριξαν γλάστρα σε λεωφορείο εν κινήσει – Παραλίγο δεν χτύπησε τον οδηγό

Άγιοι Ανάργυροι: Έριξαν γλάστρα σε λεωφορείο εν κινήσει - Παραλίγο δεν χτύπησε τον οδηγό

Άγνωστοι επιτέθηκαν σε ένα κινούμενο λεωφορείο με μια γλάστρα στους Αγίους Αναργύρους λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (5/10).

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 23:40, όταν το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 704 (Καματερό – Πλατεία Αγίων Αναργύρων), ενώ υπήρχαν και με επιβάτες.

Οι άγνωστοι δράστες πέταξαν μια γλάστρα μέσα από το παράθυρο του οδηγού και προσγειώθηκε στην μπροστινή πόρτα του λεωφορείου. Εάν ο οδηγός βρισκόταν λίγο πιο μπροστά, θα τραυματιζόταν σοβαρά. Το λεωφορείο ήταν γεμάτο επιβάτες κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Ο οδηγός επικοινώνησε άμεσα με την αστυνομία που ήρθε και κατέγραψε το συμβάν.

Ο οδηγός του λεωφορείου δήλωσε στον ΑΝΤ1:

«Χθες το βράδυ ενώ γύριζα από το δρομολόγιο των 23:20 από Αγίους Αναργύρους και είχα μαζί μου και έναν συνάδελφο που καθόταν μπροστά. Φτάνοντας στη στάση «4η Χασιάς» και πηγαίνοντας να στρίψω αριστερά στη νησίδα. Κάποιος μου πέταξε μια γλάστρα που πέρασε από το παράθυρο μου που ήταν ανοιχτό και έπεσε στα πόδια του συναδέλφου και έσπασε. Δεν πρόλαβα να δω ποιος ήταν. Τρομοκρατήθηκα και ενημέρωσα κατευθείαν την αστυνομία, ολοκλήρωσα το δρομολόγιο γιατί είχα κόσμο μέσα και ευτυχώς δεν είχε σπάσει η πόρτα. Ήρθε η αστυνομία και κατέγραψε το περιστατικό».

Exit mobile version