Λευτέρης Πετρούνιας: Σήμερα ο αγώνας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Τι ώρα και πού θα δείτε τον αγώνα του

Λευτέρης Πετρούνιας: Σήμερα ο αγώνας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα - Τι ώρα και πού θα δείτε τον αγώνα του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει μια σημαντική πρόκληση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στην Αμβέρσα. Σήμερα το απόγευμα, Σάββατο 7/10, θα δώσει όχι μόνο τη μάχη για το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των κρίκων, αλλά και να διεκδικήσει μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το επόμενο καλοκαίρι.

Στα προκριματικά των κρίκων, ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε τη δεύτερη θέση με 14,900 βαθμούς, πίσω μόνο από τον Κινέζο αθλητή Γιανγκ Λιου που σημείωσε 15,200 βαθμούς. Αυτό το αποτέλεσμα του εξασφάλισε μια θέση στην οκτάδα των φιναλίστ. Στον τελικό, θα αντιμετωπίσει τέσσερους ανταγωνιστές, συγκεκριμένα τον Κινέζο Γιανγκ Λιου, τον Κινέζο Χάο Γιόου, τον Αζέρο Νικίτα Σιμόνοφ, τον Αυστριακό Βίντσεντς Χεκ, και τους Αρμένιους Αρτούρ Αβετισιάν και Βαχάγκν Νταβτιάν. Οι υπόλοιποι φιναλίστ έχουν ήδη εξασφαλίσει την ομαδική ολυμπιακή πρόκριση με την Κίνα και τη Μεγάλη Βρετανία, αντίστοιχα, και δεν δικαιούνται να διεκδικήσουν επιπλέον θέσεις.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, σύμφωνα με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (ΕΓΟ), θα παρουσιάσει το πρόγραμμά του τρίτος μεταξύ των οκτώ αθλητών που θα αγωνιστούν στον τελικό. Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 18:20 (ώρα Ελλάδας) και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2, καθώς και από την πλατφόρμα ERTFLIX.

Exit mobile version