Ο καιρός σήμερα, Κυριακή 8/10/2023: Συννεφιά με σποραδικές βροχές

Ο καιρός σήμερα, Κυριακή 8/10/2023: Συννεφιά με σποραδικές βροχές

Για σήμερα, Κυριακή 8 Οκτωβρίου, αναμένεται να επικρατήσει συννεφιά στον μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με σποραδικές βροχές να εμφανίζονται στην Κρήτη. Παράλληλα, οι μέγιστες θερμοκρασίες αναμένεται να κυμανθούν σε υψηλά επίπεδα για την εποχή.

Σύμφωνα με το meteo.gr, αραιές νεφώσεις θα παρουσιασθούν από το μεσημέρι κυρίως στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη, όπου ενδέχεται να προκύψουν σποραδικές βροχές στα ορεινά. Η ορατότητα είναι πιθανό να είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Οι θερμοκρασίες, αναμένονται ως εξής:

Οι άνεμοι στο Αιγαίο αναμένεται να πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, αλλά το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς με ένταση 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο, οι άνεμοι αναμένεται να πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, ενώ το μεσημέρι στα βόρεια τμήματά τους θα φτάσουν τα 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, με ανέμους από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, αλλά το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν πρόσκαιρα μεταβλητοί ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών αναμένεται να κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και απόγευμα κατά τόπους θα πυκνώσουν, με άνεμους από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης αναμένεται να κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Exit mobile version