Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 9/10/2023

Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 9/10/2023

Για σήμερα, 9 Οκτωβρίου 2023, αναμένονται τοπικές νεφώσεις σε διάφορες περιοχές, με πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα βόρεια και βορειοανατολικά μέρη. Οι άνεμοι θα φτάσουν έως 6 μποφόρ στο Βόρειο Αιγαίο.

Αναλυτικότερα, αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα, με πιθανότητα πρόσκαιρων, ασθενών βροχοπτώσεων μετά το μεσημέρι σε περιοχές όπως η Εύβοια και η Ανατολική Θεσσαλία, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo.

Όσον αφορά τις θερμοκρασίες, αναμένονται οι εξής τιμές:

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στο Βόρειο Αιγαίο 4 έως 6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο, αρχικά, οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, αλλά από το πρωί θα στραφούν σε βόρειες 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο, θα πνέουν αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ, ενώ στα βόρεια τμήματά τους θα φθάσουν 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική, αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια, αλλά από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, και από το πρωί έως το απόγευμα θα φτάσουν 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21°C έως 27°C.

Στον νομό Θεσσαλονίκης, αναμένονται νεφώσεις έως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, αλλά από το πρωί θα μεταβληθούν έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 19°C έως 25°C.

Exit mobile version