Εκλογές στον Δήμο Αθηναίων: Ο Ζαχαριάδης στηρίζει Δούκα στον δεύτερο γύρο της Κυριακής 15 Οκτωβρίου

Εκλογές στον Δήμο Αθηναίων: Ο Ζαχαριάδης στηρίζει Δούκα στον δεύτερο γύρο της Κυριακής 15 Οκτωβρίου

Η συνάντηση μεταξύ του Χάρη Δούκα και του Κώστα Ζαχαριάδη, που πραγματοποιήθηκε προκειμένου να συζητηθούν ζητήματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε συνεργασία των δύο ανταγωνιζόμενων παρατάξεων στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Αθηναίων, διαδραματίστηκε σε θετικό κλίμα.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος με τον συνδυασμό “Αθήνα Τώρα” συζήτησε με τον επικεφαλής του συνδυασμού “Ανοιχτή Πόλη”, θέματα που αφορούν τους κατοίκους της Αθήνας και συζήτησαν την πιθανότητα υποστήριξης του κ. Δούκα στο δεύτερο γύρο των εκλογών.

Μετά τη συνάντηση, η πλευρά του κ. Δούκα απηύθυνε έκκληση σε όλους τους κατοίκους της Αθήνας, κυρίως σε όσους δεν πήγαν να ψηφίσουν στον πρώτο γύρο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδυασμού του υποψηφίου Δημάρχου, η συνάντηση επικεντρώθηκε σε θέματα όπως η δύσκολη καθημερινότητα, η ασφάλεια, η σχολική στέγη και οι κοινωνικές ανισότητες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αθήνας. Ταυτόχρονα, συζητήθηκαν και πιθανές δράσεις που θα βοηθήσουν την Αθήνα να γίνει πιο βιώσιμη, ασφαλής, ανθεκτική και περιληπτική.

Από την πλευρά του, ο κ. Ζαχαριάδης χαρακτήρισε το κλίμα θετικό, ενώ μετά τη συνάντηση, σε δηλώσεις του, αναφέρθηκε σε προγραμματικά θέματα που πρότεινε στον κ. Δούκα. Ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Είχαμε μια εκτενή και λεπτομερή συνάντηση με τον φίλο Χάρη Δούκα. Το ενδεχόμενο μιας αλλαγής στην τρέχουσα διοίκηση του Μπακογιάννη και της Αθήνας είναι εφικτό».

Exit mobile version